Қазақ тілінің сөзжасамынан берілетін білім көлемі мен оқыту әдіс-тәсілі (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада қазақ тілінің сөз тудыруды оқытудың әдіс-тәсілдері қарастырылған.В этой статье были рассмотрены методы и приемы обучения словообразованию казахского языка.