Ғұмар Қараштың азаттықты аңсаған туындылары (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада ХХ ғасыр басындағы қазақтың көрнекті ақыны Ғұмар Қараштың ұлт азаттығын жырлау үрдісі зерделенеді.Анализируются национально-освободительние мотивы в произведениях видного казахского поэта начала ХХ века Гумара Караша.