МЕТОД CASE STUDY КАК СОВРЕМЕННАЯ ТЕХНОЛОГИЯ ОБУЧЕНИЯ СТУДЕНТОВ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл əдіс арқылы студенттер өзінің аналитикалық дағдыларын арттыруға, командада жұмыс істеуге, мəселені тиімді жолмен шешуге үйренеді.