О ТОЧНОСТИ ВОСПРОИЗВЕДЕНИЯ НАЦИОНАЛЬНОГО КОЛОРИТА РЕАЛИЙ В ПЕРЕВОДАХ ПОВЕСТИ М. АУЭЗОВА «КОКСЕРЕК» НА РУССКИЙ И АНГЛИЙСКИЙ ЯЗЫКИ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Мұхтар Əуезовтің «Көксерек» повесіндегі реалийдердің орыс жəне ағылшын тілдеріне аударылуы салыстыралы түрде қарасырылады.