КОНЦЕПТ ТУЛПАР ИЛИ «ПОКЛОНИТЕСЬ КОНЮ» (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Д.Досжанның əңгімелері негізінде тулпар концептісінің көркемдік мағынасы қарастырылған. Мақаланың мақсаты əлемдік картинадағы концептінің орны мен мағынасын зерттеу.