ТИПЫ КАУЗАЛЬНЫХ ОТНОШЕНИЙ В ПРЕДЛОЖЕНИЯХ С ОБОБЩЕННО-ЛИЧНЫМ ЗНАЧЕНИЕМ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада орыс тіліндегі жалпылама-жеке мағыналы сөйлемдерде каузалды (шартты-салдар, мезгілдік, орын- тəртіптік, салыстырмалы) қатынасты білдіретін мəселелер қарастырылады