Ү.Субханбердина еңбектеріндегі қазақ библиографиясы және кітаптану ілімі (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада көрнекті ғалым Ү. Суханбердина ғылыми еңбектерінің ғылыми жаңашылдығы мен ғылыми өзектілігі қазақ библиографиясы мен кітаптану контексінде алып қаралады. Авторлар ғалымның ғылыми еңбектері мысалға ала отырып, қазақ библиографиясы мен.В статье рассматривается научная новизна и актуальность научных трудов видного ученого У. Субханбердиной в контексте казахской библиографии и книговедения. Авторы на примере научных работ ученого анализируют пути развития казахской библиографии и книговедения.