Современные исследования политической метафоры (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В работе «Современные исследования политической метафоры» рассматриваются основные направления изучения политической метафоры в системе междисциплинарных областей: политической лингвистики, политического дискурса и риторики.«Политикалық метафоралардың замануи зерттеулері» атты тақалады политикалық метафоралары политикалық лингвистика, политикалық дискурс және риторика ғалымдарының жүйесінде қараластырылады. Политикалық метафоралары бағалау амандарының бірі болып табылады.