Когнитивно-номинативное конструирование семантического пространства языка (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Научное исследование посвящено вербализации концепта в семантической категории. Рассмотрена семантика единиц номинативного поля концепта, отражающая исследуемый концепт в языковом сознании носителей языка, описаны этапы семантико-когнитивного исследования.Ғылыми зерттеме семантикалық категорияның сөз жүзіндегі тұжырымдамасы, тіл жеткізушінің тілдік ұғымында зерттелінетін тұжырымдаманы сипаттайтын сол тұжырымның номинативтік аясындағы бірліктерінің семантикасы қаралады, семантикалық-когнитивтік зерттеу кезеңдері көрсетіледі.