Мұстафа Шоқайдың қайраткерлік тұлғасы туралы зерттеу (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада зерттеуші Дархан Қыдырәлиевтің «Мұстафа Шоқай» еңбегінің шоқайтанудағы мәні, ғұмырбаяндық, дерекнамалық маңызы туралы ой қозғалған.В статье рассмотрена научная актуальность исследования «Мустафа Чокай» – молодого ученого Д. Кыдыралиева, его значимые выводы в изучении политической деятельности Мустафы Чокая.