ТІЛДІК ТАЛДАУДЫҢ НЕГІЗГІ ШАРТТАРЫ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада тілдік талдаудың негізгі шарттары мен заңдылықтары қарастырылады. В статье рассматриваются закономерности лингвисти-ческого анализа казахского языка.