ХУДОЖЕСТВЕННАЯ КАРТИНА МИРА КАК ПРОЦЕСС АВТОРСКОГО МОДЕЛИРОВАНИЯ ОБЪЕКТИВНОЙ ДЕЙСТВИТЕЛЬНОСТИ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада тілдегі адам факторы әлемнің тілдік бейнесін зеттеуімен байланысты жан-жақты қарастырылады.