ГРАММАТИЧЕСКАЯ РЕГЛАМЕНТАЦИЯ СТИЛЕВОЙ СИСТЕМЫ НАЦИОНАЛЬНОГО РУССКОГО ЯЗЫКА (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Ұлттық орыс тілінің стильдік жүйесінің грамматикалық регламентациясы.