РУССКИЕ КЛАССИКИ О ТЕОРЕТИКО-ЭСТЕТИЧЕСКИХ ВЗГЛЯДАХ САМЕДА ВУРГУНА (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада автор орыс классиктерінің Самед Вургунның теория-эстетикалық көзқарастары туралы ойларына тоқталады.