ОБЩЕТЮРКСКИЕ ФОРМУЛЫ (на основе азербайджанских и турецких сказок) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Ұжымдық жадтың жемісі болып табылатын эпикалық шығарманың негізі бөлігін дәстүрлі формулалар құрайды. Осы формулалар арқасында бұл шығармалар ұрпақтан ұрпаққа жетіп отырған. Мақала азербайжан және түрік ертегілеріндегі жалпытүркілік формулалар туралы жазылған.