ПЕРЕХОДНОСТЬ В ЯЗЫКАХ КАК УНИВЕРСАЛЬНОЕ И ЗАКОНОМЕРНОЕ ЯВЛЕНИЕ. (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада тілдік құбылыстардың бір-біріне ауысумəселесі, əсіресе сөз таптары тұрғысынан қарастырыл-ғандығы сөз болады. Сонымен қатар орыс ғалымдардыңтілдердегі ауысу құбылысына қатысты əртүрлі пікірлеріталқыланады.