АБАЙ ШЫҒАРМАШЫЛЫҒЫНЫҢ ТӘУЕЛСІЗДІК ЖЫЛДАРЫНДА ЗЕРТТЕЛУ ЖАЙЫ (Абай институтының хабаршысында жарияланған материалдар негізінде) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье рассматривается обсуждение литературных дискуссий о проблемах абаеведения, опубликованных в Вестнике Института им. Абая.