ABOUT THE PROBLEM OF ORTHOGRAPHIC CODIFICATION OF KAZAKH TOPONYMS IN RUSSIAN SPEECH (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада тәуелсіз Қазақстан қабылдаған мемлекеттік ономастикалық жұмыс тұжырымдамасының, оған негізделген ономастикалық жұмыстардың негізгі қағидаты, бүгінгі күннің міндеті – ұлттық болмысымызға сай ономастиканы қалыптастыру, елді мекен атауларының орыс тіліндегі транскрипциясын нақтылау сияқты мәселелер қарастырылады.