Технологиялық мақсаттар үшін мәтіндер рәсімдеу (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2018)
Аннотация жазылып отырған бұл жұмыста жаңа грамматиканы оқытуда бірегей грамматикалық жүйе құру мүмкіндігі қарастырылады. Генеративтік лингвистиканың прагматикалық жолы орыс тіліндегі сөйлемдердің біріздендірілген моделін қолданатын тіл меңгеру әдісі болып табылады.