Сайт дискурсының сараптамасын жасау технологиясы (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2018)
Автор мақалада сайт дискурсының сараптамасын жасау технологиясын зерттейді. Осы мақсат үшін номинациялар субстрагетиясынан, мақсаттау мен бағалаудан тұратын индикаторлар жүйесі баяндалады. Мұндай технологияың негізгі құралы ретінде KPI жүйесі көрсететін, айқын және жасырын мағынадағы дискурс негізінде туындаған ақпарат алынады.