Интернеттегі мәтіннің функциясы: гипермәтін (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2018)
Мақалада «гипермәтін» және «гиперсілтеме» түсініктері талқыланып, 12 жылдық білім беру моделінің эксперименттік 11-сыныбына арналған орыс тілінің оқу-әдістемелік кешеніне енгізілді. Интернетте жиі оқылатын ерекше танымал сайттарға мәтіндермен жұмыс істеу ерекшеліктері және олардың формалары талданады, қысқаша сипаттамасы беріледі. Мақалада оқулықтың аяқталған бөліміне түзету курсы бойынша ғылыми-әдістемелік түсініктеме қамтылған.