М.Әуезовтың белгісіз мұрасы» туралы ойлар (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2019)
Мақалада өткен жылда жарық көрген «Мұхтар Әуезовтің белгісіз мұрасы» кітабыныңмазмұны талданған, ол белгісіз және зерттелмеген материалдардың, кездесулер хаттамаларының,партияның және кеңес органдарының, комиссияның шешімдерін, жазушының белгілібір туындыларын талқылаудың транскрибы болып табылады. Бұл материалдар заманауиәдебиеттануға, әдеби тарихқа елеулі үлес қосып, М.О. Әуезов шығармаларына өз жұмыстарынарнаған ғалымдардың қызметіне жаңа серпін береді. Мақалада қазіргі заманғы көзқарастар ментәсілдерге сәйкес осы материалдар мен типологиялық сипаттамаларға шолу жасалған.