(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақала лингвистикалық терминдер семантикасының сипаттамасын қамтыған. Зерттеу пəні ретінде терминологиялық бірліктердің антонимиялық қатынастарын білдіру құралдары танылады.