(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада қазақ тіліндегі тілдік құзыреттілігін бағалауға арналған оқылым негізіндегі тест тапсырмалары үшін мəтінді таңдаудың қағидалары қарастырылады.