(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Мұхтар Əуезовтің «Көксерек» повесіндегі реалийдердің орыс жəне ағылшын тілдеріне аударылуы салыстыралы түрде қарасырылады.