(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақала Қазақстанда қоныстанған əйдік этностардың бірінің өкілі ретінде қазіргі Қазақстан кəрістерінің əлеуметтік лингвистикалық бейнесін сипаттауға арналған.