(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Қазақстанның мектепте білім беру саласында Тілдерді қолдану мен дамытудың мемлекеттік бағдарламасын жүзеге асыру нəтижелері қарастырылады. Республикадағы жалпы білім беретін мектептер оқушыларының, сондай-ақ Ұлттық бірыңғай жəне кешенді тестілеу қаты- сушылары мен талапкерлерінің оқыту тілін таңдау барысы мемлекеттік тіл қызметі бекемделіп, кеңейгендігін сендіре дəлелдейді.