(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Е. Ысмайлов еңбектеріндегі ХХ ғасыр басындағы қазақ әдебиетінің мәселелері қарастырылады. В статье рассматриваются проблемы казахской литературы начала ХХ века в исследованиях Е. Смаилова.