(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мәтін терминінің қолдану аясы өте кең. Мәдениет жүйесі мен гуманитарлық ғылымдарда ол, әсіресе, соңғы уақыттарда көп қолданылатын терминдердің біріне айналғаны белгілі. В статье в контексте современных научных концепций дано понятие текста, одного из основных объектов фольклористики, также рассмотрены такие важные для нее понятия, как вариант, версия, типы и виды варьирования.