(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
ХХІ век предъявляет новые требования к работе преподавателя в аудитории. Для повышения эффективности работы необходимо сочетать различные подходы. В докладе рассматривается работа с тестами на занятиях по иностранному языку в качестве инструмента, который позволяет повысить активность студентов. ХХІ ғасыр оқытушының аудиториядағы жұмысына жаңа талаптарды қажет етеді. Тестермен жұмыс жасау барысында нәтижеге жету үшін міндетті түрде әр алуан тәсілдерді қолданған жөн. Баяндамада шет тілі сабағында тест пайдаланылатын тапсырмалар жұмысы қарастырылады. Көрсетілген әдістер студенттің белсенділігін арттырып, сапалы жұмысқа алып келеді.