(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада аудармадағы гендерлік айырмашы- лықтар туралы сөз болады. Аталмыш мақала гендерлік саясаттың əлеуметтік-лингвистикалық жəне əлеуметтік- мəдени феномена екендігі жəне оның аударма процессінен алшақ болмауы керек екендігіне баса көңіл аударумен қатар, аударма процессіндегі гендерлік айырмашылықтың ерекшеліктері жəне осы салада зерттеу жұмыстарын жүргізудің қажеттігі атап көрсетіледі.