(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада орыс этносы əлемінің ұлттық көрінісіндегі «Күнə» концептісін құраушы элементі «Түршігудің» се- мантикалық өрісі сипатталады.