(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақаладан дүниені тіддік концептуалдаудың мәдени-салыстырмалық тұрғыдан қарастыру мәселелері, әрбір ұлтық тілдің ерекшеліктерінің рухани, ұғымдық қатынастары туралы мағұлымат алуға болады.