(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақаладан шетелдіктерге орыс тілінін оқытудағы тілдік-мәдениетті психолингвистикалық ерекшеліктерді ескере отырып басқа тілде сөйлеу қабілетін қалыптастыру туралы мәлімет алуға болады.