(untitled) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2016)
Бұл мақалада О. Сүлейменов шығармашылығының өткен ғасырлармен байланысы қарастырылды. Ірі жазушырадың шығармашылығы өткен-кеткен замандармен, оқиғалармен, тұлғалармен терең байланасы бар. Сондықтан гипермәтіндік кеңістік ұғымының мағынасы континуумға жақын. Мақалада гипермәтіндік кеңістік ұғымы О. Сүлейменовтың шығармашылығы негізінде қарастырылған.