ҚАЗАҚ ТІЛІНДЕГІ ҮНЕМДЕУ ЗАҢЫНЫҢ КӨРІНІСТЕРІ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Закон экономии в языкознании рассматривается как одна из основных причин развития и изменения языковой системы.
Keywords: Үнемдеу термині; ғылым; «Қазақ тілі фонетикасы»; фонетика