СОЦИОЛИНГВИСТИЧЕСКИЙ ПОРТРЕТ СОВРЕМЕННОГО КАЗАХСТАНСКОГО КОРЕЙЦА (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақала Қазақстанда қоныстанған əйдік этностардың бірінің өкілі ретінде қазіргі Қазақстан кəрістерінің əлеуметтік лингвистикалық бейнесін сипаттауға арналған.
Keywords: Антропоцентрическая направленность; социолингвистические проблемы; поликонфессиональная страна