МОНОПРЕДИКАТИВНЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ С ОБОБЩЕННО-ЛИЧНЫМ ЗНАЧЕНИЕМ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада жалпылама-жеке сөйлемдерді беретін орыс тіліндегі мақалалардағы себеп-салдар қатынасын білдіретін мəселелер қарастырылған.
Keywords: пословицы; каузальные отношения; семантика конструкции; предикативность