А.НҰРМАНОВТЫҢ «ҚҰЛАННЫҢ АЖАЛЫ» РОМАНЫНА ТАЛДАУ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье автор анализирует образы в романе «Құланның ажалы» и дает понятие названию.
Keywords: «Құланның ажалы»; символика; жалғызбатыр; тырнақалды туындысы