ИННОВАЦИОННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ В ОБУЧЕНИИ АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақала шетел тілдерін оқытуда студенттердің біліктілігін арттыру барысында жаңа Интернет технологияларының роліне арналған
Keywords: Компьютерные программы; информационная технология; компьютерная техника