Ілеcпе аудармадағы лексикалық трансформациялар (БҰҰ қауіпсідік жөніндегі отырыстары негізінде) (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада аударма трансформацияларының түрлері, ағылшын тілінен қазақ тіліне аударма үдерісінде қолдану ерекшеліктерін қарастырады.Данная статья посвящена видам переводческих трансформаций и правилам использования их в процессе перевода с английского на казахский язык.
Keywords: дифференциялау; тұтас; пособие.