ШЕШЕНДІК МАҚАЛ – МӘТЕЛ, ШЕШЕНДІК ЖҰМБАҚ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье рассматривается ораторское искусство казахского народа.
Keywords: Шешендік мақал; мәтел; ертек; аңыз; әңгіме; батырлық; ғашықтық жырлар; қара өлеңдер