СӘТТІҒҰЛ ЖАНҒАБЫЛОВ ШЫҒАРМАЛАРЫНДАҒЫ КЕҢЕСТІК САЛТАНАТ КӨРІНІСІ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
В статье подвергнуты анализу хвалебные песни народного поэта Саттигула Жангабылова.
Keywords: Ақын шығармалары; Социалистік құрылыс; көтеріңкі пафос