МИРАЛИ СЕИДОВ КАК ПЕРВЫЙ УЧЕНЫЙ-ИССЛЕДОВАТЕЛЬ, ИЗУЧИВШИЙ ДРЕВНИЕ ОСНОВЫ ПРАЗДНИКА ВЕСНЫ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақала Миралы Сеидовтің көктем мерекесінің ежелгі негізін зерттеуші-ғалым ретіндегі рөліне арналған.
Keywords: мифологический образ; исследователи; древнее мышление