К ВОПРОСУ О ПЕРЕВОДЕ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада аударма туралы тусінік пен оның ерекшеліктері айтылады.
Keywords: Перевод; эквивалентный текст; сегмент текста; статьи; диссертации; монографии