МЕЖКУЛЬТУРНЫЙ АСПЕКТ В ПЕРЕВОДЕ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Бұл мақалада аударудағы мәдениетаралық аспект, мәдениет пен тілдің өзара байланысы, және оның аудару ісіне әсері қарастырылған.
Keywords: Язык и культура; культурный компонент; переводчик