АЗЕРБАЙДЖАНСКИЕ РЕГИОНАЛЬНЫЕ ПОЛИТИЧЕСКИЕ АНЕКДОТЫ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Тақырыбы және идеясы бойынша аймақтық анекдоттардың көп бөлігін саяси анекдоттар құрайды. Мұндай анкдоттарда қоғамдық құрылым мен оның идеологиялық кемшіліктері күлкі тақырыбына айналады. Автор бұл мақалада Азербайжанның саяси анекдоттары туралы тоқталады.
Keywords: политический анекдот; локальный анекдот; многочисленные региональные политические анекдоты