АВТОБИОГРАФИЗМ ХУДОЖЕСТВЕННОЙ ПРОЗЫ Д.Ф. СНЕГИНА (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада Дмитрий Снегиннің шығармаларындағы автобиографиялық фактілері мен ерекшеліктері қарастырылған, көптеген повестілердегі оқиғалардың автор өміріндегі оқиғалармен ұқсастығы белгіленген.
Keywords: метафорически емкое определение; «усиленный автобиографизм"; автобиографический характер