А.БАЙТҰРСЫНҰЛЫ-АУДАРМАШЫ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
--------------------------------
Keywords: ілгері жалғастырушы; ірі ғалым-тілші; әдебиет зерттеуші; тюрколог; дарынды; ақын- аудармашы