МЕЖНАЦИОНАЛЬНЫЕ КОНФЛИКТЫ И МЕЖКУЛЬТУРНАЯ КОММУНИКАЦИЯ В КУЛЬТУРОЛОГИЧЕСКОМ АСПЕКТЕ (Eurasian Journal of Philology Science and Education, 2015)
Мақалада осы заманғы Ресейдегі ұлтаралық дау-жанжалдың мәдениеттану аспектілері, бір аумақта тұратын әр түрлі халық өкілдерінің мәдениетаралық байланысы қарастырылады.
Keywords: социальные; политические конфликты; «культурный концепт»; «фрейм»; «сценарий национального поведения»